wasmachine repareren door heel Nederland

Is je wasmachine kapot?  Dan zoek je een adres waar je terecht kan voor  het repareren van je wasmachine. Als je online je wasmachine gekocht hebt, kun je lang niet altijd terecht bij de webshop.  Sommige webwinkels hebben wel afspraken met reparatiebedrijven.

Zelf je wasmachine repareren?

Voor je een reparateur gaat inschakelen is het handig om eerst zelf te kijken of je zelf je wasmachine kan repareren. Veel voorkomende problemen met wasmachines en oplossingen vind je op  witgoedreparatietips.nl.

Denk hierbij aan:wasmachine repareren - snelle en goedkope oplossingen

  • Water blijft in de trommel staan
  • Wasmachine centrifugeert niet meer
  • Wasmachine lekt water
  • Wasmachine stopt tijdens het programma

 

Gratis hulp bij het repareren van je wasmachine

Het zelf repareren van je kapotte wasmachine is goedkoop en nog leuk ook.  Een beetje hulp van een deskundige kan dan zeker helpen.  Nog vrij onbekend zijn de Repair Cafe.
Bij een Repair Cafe’s kun je terecht voor hulp en advies over het repareren van kapotte spullen door deskundige reparateurs.  Je moet het Repair Café zien als een ontmoetingsplaats, waar mensen samen spullen repareren. Dit is leerzaam, leuk en goedkoop en ook nog eens goed voor het milieu!  In Nederland is altijd wel een repair café in de buurt. Op de website van repair cafës vind je alle café’s bij jouw in de buurt.

wasmachine repareren - hulp repair cafe

 

Let op: een Repair Café is geen klussendienst.  Een voorwaarde van dit concept is dat  je je kapotte spullen (zoals een wasmachine) zelf naar het Repair Café moet brengen. Voor een wasmachine is dit niet altijd even handig. Een wasmachine is zwaar en groot.  Je kan wel altijd advies vragen en aan de aanwezige reparateurs en je vraag stellen. Wellicht is iemand bereid om je als nog thuis van advies en hulp te voorzien, mocht dat nodig zijn.
Neem wel altijd vooraf even contact op met het Repair Café, zodat je zeker bent dat er vakkundig reparateur aanwezig is voor je wasmachine.

repair cafe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is repareren van je wasmachine nog rendabel?

Of het nog rendabel is je wasmachine te (laten) repareren is afhankelijk van verschillende factoren,  zoals merk en type van de wasmachine en de frequentie van gebruik  De Consumentenbond hanteert een levensduur voor een wasmachine van 8 jaar.  Lees meer hoe je zelf een inschatting kan maken of repareren van je wasmachine nog zinvol is.

 

Betrouwbare adressen voor  wasmachine reparatie

Hieronder gaan we wasmachine reparateurs weergeven met een prima prijs/kwaliteitsverhouding.  Natuurlijk zijn we hier afhankelijk van tips en ervaringen van onze website bezoekers.
Heeft u goede ervaringen met een witgoedreparateur? Laat het ons weten op vragen@wasmachinepagina.nl. Vermeld altijd naam, adres, telefoonnummer en website en waarom u zo tevreden bent.

 

Limburg

Wasmachine reparatie Limburg

  • Herbert Witgoed Service, Thuserhof 17, 6042KW, Roermond telefoon: 06-21942006 website: niet bekend


Noord-Brabant

Wasmachine reparatie Noord-Brabant

  • Theo Leenders, Bredaseweg 100, 4902NS, Oosterhout telefoon: 0162-431035 website: www.theoleenders.com

Zeeland

Wasmachine reparatie Zeeland

Gelderland

Wasmachine reparatie Gelderland

Utrecht

Wasmachine reparatie Utrecht

Zuid-Holland

Wasmachine reparatie Zuid-Holland

  • Wasmachinehuis in Delft, Noordeinde 54, 2611KJ, Delft telefoon: 015-2120424 website: www.wasmachinehuis.nl


Noord-Holland

Wasmachine reparatie Noord-Holland

Overijssel

Wasmachine reparatie Overijssel

Drenthe

Wasmachine reparatie Drenthe

Flevoland

Wasmachine reparatie Flevoland

Friesland

Wasmachine reparatie Friesland

Groningen

Wasmachine reparatie Groningen

 

Geef als 1e jouw mening

Laat een reactie achter

Wasmachine Pagina
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart