Redactiekeuze

Siemens WT44W562NL review – actuele aanbieding

Uitgebreide Siemens WT44W562NL review

Update: De Siemens WT44W562NL was lange tijd leverbaar, maar is helaas niet meer leverbaar. In de testen van diverse consumentensites scoorde deze Siemens waasdroger hoog.

In deze review heb ik de Siemens WT44W562NL op allerlei fronten onderzocht, echter aangezien de wasdroger niet meer wordt geleverd kun je hem niet meer bestellen. Daarom heb ik gezocht naar alternatieven voor deze wasdroger. Die heb ik gevonden en direct hieronder geplaatst. 

Let op: de Siemens WT44W562NL wordt niet meer geleverd. Bekijk daarom de prima alternatieven hieronder.

Alternatieven voor de Siemens WT44W562NL

Onderstaande alternatieven zijn redelijk gelijkwaardig aan de Siemens WT44W562NL op gebied van vulcapaciteit, energielabel en prijsklasse. Klik op de afbeelding of productnaam om meer informatie over de betreffende wasdroger te bekijken op onze website of klik direct uit naar één van de webshops waarop de wasdroger te bestellen is.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung DV90T6240LH - €899,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung DV90T6240LH
Laatste updates:
  • €899,00 - 15 september 2022
  • €799,00 - 30 augustus 2022
  • €899,00 - 29 juni 2022
Sinds: 29 juni 2022
  • Hoogste prijs: €899,00 - 29 juni 2022
  • Laagste prijs: €799,00 - 30 augustus 2022
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: AEG T8DE95EW - 8000 serie - AbsoluteCare - Warmtepompdroger - €859,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor AEG T8DE95EW - 8000 serie - AbsoluteCare - Warmtepompdroger
Laatste updates:
  • €859,00 - 3 december 2022
  • €809,00 - 29 november 2022
  • €799,00 - 28 november 2022
  • €809,00 - 9 november 2022
  • €842,00 - 2 november 2022
  • €749,00 - 22 oktober 2022
  • €799,00 - 28 augustus 2022
  • €809,00 - 24 augustus 2022
Sinds: 29 juni 2022
  • Hoogste prijs: €859,00 - 3 december 2022
  • Laagste prijs: €749,00 - 22 oktober 2022
Let op: hieronder gaat de review van de Siemens WT44W562NL verder. Deze wasmachine is zoals gezegd niet meer leverbaar. Bekijk daarom beter de genoemde alternatieven.

Ben je er al uit?

Als je zeker weet dat dit de wasdroger is die je zoekt, dan vind je hieronder alle actuele aanbiedingen, kortingscodes en acties die ik heb kunnen vinden.
Wil je eerst meer informatie over de droger?  Lees dan mijn Siemens WT44W562NL review hieronder.

Aanbieding  en de laagste prijzen Wat valt op aan?
Geen prijs informatie over dit model.  

  • Beste uit test (test wasdrogers Consumentenbond april 2016)
  • Capaciteit voor 9 kilo
  • Zuinige warmtepomptechnologie
  • Gemakkelijk onderhoud (zelfreinigende condensor)

[magicactionbox id=”2544″]

Welke winkel moet je kiezen?

Als je een wasdroger online gaat kopen, wil je naast de laagste prijs natuurlijk ook een snelle en deskundige levering.
Wat dat betreft zitten er behoorlijke verschillen tussen de grote webwinkels.
Coolblue is een absolute topper als het aankomt op service, installatie en bereikbaarheid voor vragen.

Verschillen tussen webwinkels
De meeste gestelde vraag: bij welke winkel kun je veilig online een wasmachine aanschaffen?
Elk jaar vergelijken we de belangrijkste webwinkels en zetten we de voordelen en nadelen op een rij.,

Bekijk vergelijkingstest wasmachine-winkels

Siemens WT44W562NL review in 1 minuut

8.9 Totale Score
Een ideale wasdroger voor een gezin

Deze Siemens WT44W562NL kan in één keer 9 kilo drogen. Dat past perfect bij gezinnen met een grote wasmachine.
Opvallend is verder dat dat dit de eerste keer 9 kilo droger is die door de Consumentenbond is verkozen als 'Beste uit de Test'.
Lees onze volledig review met alle sterke en mindere kanten van deze Siemens wasdroger

Droogresultaat
8.8
Snelheid droogprogramma
8.5
Energieverbruik
8.5
Onderhoud & bediening
9
Prijs/kwaliteit
8.5

Prestaties in de praktijkRedactie bevindingen in deze Siemens WT44W562NL review in de praktijk

Op papier is dit een van de beste warmtepompdrogers van dit moment. Maar wat heb je allemaal aan deze functies tijdens de dagelijkse praktijk?
De meest opvallende plus- en minpunten heb ik eens uitgediept. Dan kun je zelf beslissen of dit belangrijk is voor jouw situatie.

Snelle droogprogramma’s: snel veel droge was.

De wasdroger valt als eerste op door relatief snelle droogprogramma’s bij een volle trommel. Tijdens mijn droogtest duurde het standaard kastdroogprogramma iets meer dan 1,5 uur.  En dat mag best snel genoemd worden. Wel heb ik de was genomen uit een wasmachine die relatief goed centrifugeert. Dit kan enkele minuten snelheidswinst hebben opgeleverd.

Nog altijd droog ik was nog het liefst in de buitenlucht, maar helaas is dit lang niet altijd mogelijk.

  • er is ruimte nodig voor de waslijn
  • het weer moet meewerken
  • het drogen duurt buiten relatief lang

Voor veel moderne gezinnen is tijd kostbaar.  We hebben het allemaal druk en eigenlijk te weinig tijd om daar ook nog het huishouden bij te doen.
Herken je dit? Dan biedt een warmtepompdroger een oplossing. De was door snel droog, zonder dat het veel energie slurpt. Deze Siemens is zo’n warmtepompdroger en is snel.

Binnen 1,5 uur  heb je 9 kilo was droog. En uit de testen blijkt dat de was ook nog eens goed gelijkmatig gedroogd wordt. Sommige wasdrogers veranderen de ruimte in een sauna tijdens het drogen. Gelukkig houdt de Siemens de ruimte goed droog en er is nauwelijks warmte afgifte naar de omgeving. Een groot pluspunt ten opzichte van enkele andere geteste drogers.

De uitleg van Siemens over de technologie in de wasdroger

Alternatieven

Zoals gezegd is dit de beste keuze voor gezinnen en huishoudens die al een 9 kilo wasdroger hebben. Deze wasdroger is goedkoper dan onze eerder redactiekeuze zoals de Bosch WTY87700NL.
Een serieus alternatief is de Beko DPU 7380 X. Deze is een flink stuk goedkoper, presteert ook goed. Nadeel is dat de Beko slecht een capaciteit heeft voor 7 kilo een je moet de condensor handmatig schoonmaken.

Mijn advies

Heb je het budget, dan is mijn advies ga voor deze Siemens.
Uit onze praktijktesten blijkt dat er op dit moment geen echte concurrenten zijn. De droger is zijn hogere aanschafprijs waard.
Is de prijs te hoog, dan is de genoemde Beko een geschikt alternatief (met enkele kanttekeningen)
Ik heb gezocht naar actuele aanbiedingen, kortingscodes en acties.
Waar vind je de Siemens WT44W562NL voor de laagste prijs?
Acties en verkoopprijzen  kunnen dagelijks veranderen. Hieronder de links naar de wasdroger aanbiedingen.

Over Leon - witgoed adviseur

Adviseert al vele jaren consumenten over wasmachines en wasdroger.wasmachine-adviseur
Doel is het geven van eerlijke informatie over witgoed, zonder gekleurde marketingtrucs.
WasmachinePagina.nl is geheel onafhankelijk. We hebben zelf geen vol magazijn met apparatuur, dus kunnen objectief en eerlijk adviseren over de juiste witgoedapparaten.

1 Reactie
  1. Superslechte handleiding.
    Uitleg over het aansluiten van de afvoer is dramatisch.

Laat een reactie achter

Wasmachine Pagina
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart