Redactiekeuze

Samsung WF80F7E6P6W/EN – Uitgebreide review

De Samsung WF80F7E6P6W/EN krijgt van de consumentenbond het predicaat beste koop. En ook bij gebruikers in praktijk blijkt deze wasmachine in de smaak te vallen. Wat maakt deze machine zo goed en wanneer zouden wij deze wasmachine kiezen? Wij zetten het op een rijtje in deze review.

Update: De Samsung WF80F7E6P6W/EN was lange tijd leverbaar, maar is helaas niet meer leverbaar. In de testen van diverse consumentensites scoorde deze Samsung wasmachine hoog.

In deze review heb ik de Samsung WF80F7E6P6W/EN op allerlei fronten onderzocht, echter aangezien de wasmachine niet meer wordt geleverd kun je hem niet meer bestellen. Daarom heb ik gezocht naar alternatieven voor deze wasmachine. Die heb ik gevonden en direct hieronder geplaatst. 

Let op: de Samsung WF80F7E6P6W/EN wordt niet meer geleverd. Bekijk daarom de prima alternatieven hieronder.

Alternatieven voor de Samsung WF80F7E6P6W/EN

Onderstaande alternatieven zijn redelijk gelijkwaardig aan de Samsung WF80F7E6P6W/EN op gebied van vulcapaciteit, energielabel en prijsklasse. Klik op de afbeelding of productnaam om meer informatie over de betreffende wasmachine te bekijken op onze website of klik direct uit naar één van de webshops waarop de wasmachine te bestellen is.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung WW80T734ABH QuickDrive - €729,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung WW80T734ABH QuickDrive
Laatste updates:
 • €729,00 - 22 januari 2023
 • €829,00 - 16 januari 2023
 • €729,00 - 16 januari 2023
 • €829,00 - 16 januari 2023
 • €729,00 - 2 januari 2023
 • €829,00 - 18 december 2022
 • €749,00 - 5 december 2022
 • €829,00 - 29 november 2022
Sinds: 8 augustus 2022
 • Hoogste prijs: €829,00 - 15 augustus 2022
 • Laagste prijs: €649,00 - 18 november 2022
Let op: hieronder gaat de review van de Samsung WF80F7E6P6W/EN verder. Deze wasmachine is zoals gezegd niet meer leverbaar. Bekijk daarom beter de genoemde alternatieven.

Samsung WF80F7E6P6W/EN: aanbieding en kortingen

Bekijk direct diversen aanbiedingen en acties van verschillende webshops. Door het vergelijken van prijzen en kortingen kun je behoorlijk besparen.
Ik heb hieronder de beste aanbiedingen en prijzen op een rij gezet.

Nooit meer leverbaarSamsung WF80F7E6P6W/EN wasmachine nader bekeken

Welke winkel moet je kiezen?

Als je een wasmachine online gaat kopen, wil je naast de laagste prijs natuurlijk ook een snelle en deskundige levering.
Wat dat betreft zitten er behoorlijke verschillen tussen de grote webwinkels.
Coolblue is een absolute topper als het aankomt op service, installatie en bereikbaarheid voor vragen.

Verschillen tussen webwinkels
De meeste gestelde vraag: bij welke winkel kun je veilig online een wasmachine aanschaffen?
Elk jaar vergelijken we de belangrijkste webwinkels en zetten we de voordelen en nadelen op een rij.,

Bekijk vergelijkingstest wasmachine-winkels

Voordelen en nadelen van de Samsung WF80F7E6P6W

Wasmachine Aanbiedingen WF80F7E6P6W/EN

Deze Samsung wasmachine is uitermate geschikt voor een groot gezin, deze wasmachine kan maar liefst 8 kilo wassen in één keer! Dit zorgt voor een hoop tijdbesparing en minder werk om alle was op tijd schoon te krijgen.

Een groot voordeel van deze wasmachine is zeker zijn zuinigheid bij een halfvolle trommel. De wasmachine schaalt namelijk flink terug in energieverbruik als de wastrommel maar half gevuld is. Dit zorgt ervoor dat u ook gerust het laatste, kleinere wasje kunt wassen, zonder eerste te hoeven wachten op een berg nieuwe was.

Nog een voordeel is de ingebouwde technologie die uw wasmachine verbind met uw smartphone. Als er  problemen voordoen in uw wasmachine, geeft de wasmachine dit door via een smartphone. Daarnaast vertelt de wasmachine direct een oplossing, op deze manier hoeft u niet direct een monteur te bellen en in te huren.

Samsung heeft snel een reputatie opgebouwd
Deze wasmachine is echt een top product, dat blijkt uit de positieve testen die de wasmachine doorstaan heeft en de resultaten die de machine boekt. Deze wasmachine is namelijk het beste getest in de test van de consumentenbond. Een van de belangrijkste testen voor consumenten. De wasmachine wast katoen en synthetische stoffen zeer goed schoon en voorkomt allerlei schade aan wasgoed die oudere wasmachines nog wel eens opleverden. Dit zorgt ervoor dat uw kleding veel langer meegaat. Dat in samenwerking met de energiezuinigheid van de wasmachine, kunt u wel stellen dat deze wasmachine zich zelf op de lange termijn terug verdiend.

Zeer zuinig en vooral handig
Er zijn tegenwoordig zoveel technologieën ontwikkeld dat een wasmachine heel ingewikkeld kan worden, deze wasmachine heeft dat echter totaal niet. Deze wasmachine is gewoon een eenvoudige wasmachine met een overzichtelijk bedieningspaneel. De wasmachine centrifugeert goed, heeft een zuinig katoenprogramma bij halfvolle trommel, verbruikt weinig water bij volle trommel katoen, verbruikt weinig water bij synthetische was, verbruikt extreem weinig water bij halfvolle trommel, heeft een grote vulopening, laat de resterende tijdsduur zien op een overzichtelijk bedieningspaneel en heeft een geluidssignaal voor als de wasmachine klaar is met zijn was. Dit alles bij elkaar maakt deze wasmachine tot een echt top product dat zeker de moeite waard is. Dit is gewoon een top product dat de markt gaat veroveren en wellicht ook uw hart.

Hieronder zie je een snel overzicht van de sterke – en zwakke punten.

Voordelen
 • Zeer energie zuinig
 • Zuinig met water
 • Wasresultaten erg goed (zowel katoen als synthetisch wasgoed)
 • Centrifugeert goed (was komt goed droog uit wasmachine)
 • Ook zuinig bij  halfvolle trommel

Nadelen
 • Iets minder stil dan andere wasmachines

Nader bekeken: meer geluid van Samsung WF80F7E6P6W/EN tijdens gebruik

Om een goed afweging te kunnen maken of het geluidsniveau van deze Samsung wasmachine een probleem is hieronder een video opgenomen van de wasmachine in actie. Samsung geeft aan dat het geluid tijdens gebruik varieert van 52 decibel tot 76 decibel (bij centrifugeren).  Een geluidsniveau is moeilijk te omschrijven.

Waar kopen?

Wij hebben de meeste betrouwbare webshops op een rij gezet, waar je deze wasmachine kan kopen. Je bent dan verzekerd van de beste prijs en service en garantie mocht dat nodig zijn. Indien beschikbaar hebben we kortingscodes hieronder meegenomen en/of genoemd.

Meer informatie over de Samsung WF80F7E6P6W/EN op de website van Samsung

8.5 Totale Score
Beste koop consumentenbond t/m apr 2014

De Samsung WF80F7E6P6W/EN blikt uit met goede wasresultaten. Verder is deze wasmachine in de praktijk behoorlijk energiezuinig. Met zijn trommelinhoud van 8 kilo kan er lekker veel was in die er ook nog eens behoorlijk droog uit komt. Een wasmachine die met kop en schouder boven de meeste concurrenten uitsteekt.

Geluid
7
Gebruiksgemak
9
Wasresultaat
8.5
Energiegebruik
9
Geef als 1e jouw mening

Laat een reactie achter

Wasmachine Pagina
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart