Samsung WF70F5E0Z4W review – kopen of niet?

Wanneer is de Samsung WF70F5E0Z4W nu de juiste wasmachine voor jou? Wij hebben de Samsung WF70F5E0Z4W uitgebreid bekeken en onze bevindingen lees je hieronder.

Update: De Samsung WF70F5E0Z4W was lange tijd leverbaar, maar is helaas niet meer leverbaar. In de testen van diverse consumentensites scoorde deze Samsung wasmachine hoog.

In deze review heb ik de Samsung WF70F5E0Z4W op allerlei fronten onderzocht, echter aangezien de wasmachine niet meer wordt geleverd kun je hem niet meer bestellen. Daarom heb ik gezocht naar alternatieven voor deze wasmachine. Die heb ik gevonden en direct hieronder geplaatst. 

Let op: de Samsung WF70F5E0Z4W wordt niet meer geleverd. Bekijk daarom de prima alternatieven hieronder.

Alternatieven voor de Samsung WF70F5E0Z4W

Onderstaande alternatieven zijn redelijk gelijkwaardig aan de Samsung WF70F5E0Z4W op gebied van vulcapaciteit, energielabel en prijsklasse. Klik op de afbeelding of productnaam om meer informatie over de betreffende wasmachine te bekijken op onze website of klik direct uit naar één van de webshops waarop de wasmachine te bestellen is.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Samsung WW70T554ATT AddWash - €564,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Samsung WW70T554ATT AddWash
Laatste updates:
  • €564,00 - 10 september 2022
  • €549,00 - 4 juni 2022
Sinds: 4 juni 2022
  • Hoogste prijs: €564,00 - 10 september 2022
  • Laagste prijs: €549,00 - 4 juni 2022
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bosch WAJ28071NL - Serie 2 - Wasmachine - €548,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Bosch WAJ28071NL - Serie 2 - Wasmachine
Laatste updates:
  • €548,99 - 25 november 2022
  • €549,00 - 26 oktober 2022
  • €547,99 - 22 oktober 2022
  • €498,99 - 10 oktober 2022
  • €499,00 - 30 september 2022
  • €549,00 - 26 augustus 2022
  • €499,00 - 6 juni 2022
Sinds: 6 juni 2022
  • Hoogste prijs: €549,00 - 26 augustus 2022
  • Laagste prijs: €498,99 - 10 oktober 2022
Let op: hieronder gaat de review van de Samsung WF70F5E0Z4W verder. Deze wasmachine is zoals gezegd niet meer leverbaar. Bekijk daarom beter de genoemde alternatieven.

Samsung WF70F5E0Z4W review - wanneer deze Samsung wasmachine kopenGeen prijs informatie beschikbaar

 

[magicactionbox id=”2544″]

Welke winkel moet je kiezen?

Als je een wasmachine online gaat kopen, wil je naast de laagste prijs natuurlijk ook een snelle en deskundige levering.
Wat dat betreft zitten er behoorlijke verschillen tussen de grote webwinkels.
Coolblue is een absolute topper als het aankomt op service, installatie en bereikbaarheid voor vragen.

Verschillen tussen webwinkels
De meeste gestelde vraag: bij welke winkel kun je veilig online een wasmachine aanschaffen?
Elk jaar vergelijken we de belangrijkste webwinkels en zetten we de voordelen en nadelen op een rij.,

Bekijk vergelijkingstest wasmachine-winkels
Deze wasmachine is de top onder de budget wasmachines.De wasmachine is zo populair dat deze moeilijk leverbaar is door veel webshops.  De prijs was enkele maanden geleden zelfs een stuk lager dan het huidige prijsniveau.
Deze Samsung komt ook als ‘Beste Koop’ uit de test van de Consumentenbond.

 

Waarom kiezen voor de Samsung WF70F5E0Z4W

In deze Samsung kan 7 kg was en hij heeft een toerental van 1400. De wasmachine komt goed uit de test. Nadeel vinden wij dat de wasmachine vrij veel lawaai maakt. Hieronder hebben we de voordelen en nadelen op een rijtje gezet.

Voordelen
  • Prijs
  • Wasresultaat is boven gemiddeld
  • Wast goed droog
  • Gebruiksvriendelijk door grote deur opening
  • 10 jaar garantie op de motor
  • Beveiliging voor waterlekkage (via waterslang en in de machine)
  • Diamond trommel structuur

Nadelen
  • Boven gemiddeld meer geluid bij wassen. Bekijk onderstaand Youtube filmpje om hiervan een indruk van te krijgen. Het geluid is van belang als de wasmachine bij jou in een leefkeuken hebt staan.
  • Vooral het synthetisch programma’s duurt lang.
  • Klein wasgoed komt nog wel eens tussen het rubber van de deur te zitten. (zie onderdeel foutcode (D E van deze review)
  • Katoen programma duurt vrij lang (180 minuten). Onze BEKO WMB 81443 PTHLC budget wasmachine doet hetzelfde programma in 90 minuten.

https://www.youtube.com/watch?v=8Sgh2O02ZLc

Bedieningspaneel van Samsung WF70F5E0Z4W

bediening van de Samsung WF70F5E0Z4W

Opvallende zaken aan de Samsung WF70F5E0Z4W

Samsung WF70F5E0Z4W trommel

Deze Samsung wasmachine heeft een diamond drum (trommel). Dit is een speciale structuur van de trommel ter bescherming van je wasgoed. Door de structuur wordt het slijten/beschadigen van  je kleding voorkomen. Dit is belangrijk als je nagaat hoeveel de kleding kost die je in de wasmachine stopt.

bediening Samsung wasmachine

De bediening van de wasmachine is erg eenvoudig met één knop stel je je wasmachine in.
Zoals je kan zien zijn er niet overdreven veel programma’s, maar eigenlijk zitter er gewoon de programma’s die je op een wasmachine kan verwachten.
Handig is het trommelreiningsprogramma, hiermee worden zeepresten verwijderd. Hiermee voorkom je een stinkende wasmachine door vetluis.

Foutcodes op de Samsung WF70F5E0Z4W wasmachine

Bij problemen met de wasmachine wordt er mogelijk een informatiecode weergegeven in het display.
Raadpleeg de onderstaande tabel en probeer de voorgestelde oplossing uit.
Mocht je er niet uitkomen bel dan Samsung klantenservice.

Foutcode Wat betekent dit?
Wat kun je doen?
dE Deze code geeft aan dat de deur niet goed dicht zit.
Waarschijnlijk zit de deur van de wasmachine niet goed dicht. Controleer of er misschien wasgoed tussen de deur zit?
5 E
  • Reinig het vuilfilter van de wasmachine.
  • Controleer of de afvoerslang correct is geïnstalleerd.
4 E
Deze meldingen geven aan dat de wasmachine onvoldoende water krijgt.
  • Controleer of kraan, waarop de wasmachine is aangesloten voldoende ver open staat.
  • Controleer of andere kranen in huis voldoende waterdruk hebben.
  • bekijk of er in de water toevoer slang geen knikken zitten.
UE Het wasgoed is niet goed verdeeld in de wasmachine.
cE/3E/Uc Bij deze codes wordt geadviseerd op de klantenservice van Samsung te bellen.
De klantenserice is bereikbaar via.

Het onderhouden van je Samsung wasmachine

Door eenmaal per maand het filter van je nieuwe Samsung wasmachine schoon te maken hou je de wasmachine in conditie en voorkom je foutcodes op je schermpje.

  • open klepje rechtsonder op je wasmachine
  • draai en dopje van het slangetje en laat het water er uitlopen.
  • Draai vervolgens de witte draaiknop open en maak het pluizen filter schoon.
Samsung WF70F5E0Z4W_onderhoud

Conclusie

De Samsung WF70F5E0Z4W is een prima 7 kilo wasmachine voor een gemiddeld gezin van vier personen.
De prijs is erg aantrekkelijk en wij vinden het één van de beste budget wasmachines die je kan kopen.
Een alternatief kan zijn de Beko, maar deze is net wat duurder.

Bekijk aanbieding

Niet meer leverbaar!

 

(Betere) alternatieve voor deze 7 kilo wasmachine

Hieronder heb ik de beste 7 kg wasmachine naast elkaar gezet.
Deze wasmachines komen als beste uit onze wasmachine test.

Bosch WAQ28636NL Siemens WMN16T3471 AEG L76479NFL
Wasmachine review bosch WAQ28363NL Lees advies Siemens WMN16T3471 Lees advies aeg l76479nfl review Lees advies
Zeer goed in schoonwassen
Spoelt beter dan concurrentie
Betrouwbare reputatie

Technisch identiek aan de Siemens WM14Q363NL
Zeer goed in schoonwassen
Centrifugeert zeer goed
Betrouwbare reputatie

Technisch identiek aan de Bosch WNAT323471
Absolute top in schoonwassen
Centrifugeert zeer goed
Lange levensduur

8 Totale Score
Beste koop budget wasmachine

Echte prijstopper. Prijs/kwaliteit van deze wasmachine is ongekend. Ben er snel bij, want de wasmachine wordt steeds moeilijker leverbaar.

Wasresultaat
8.5
Energie- waterverbruik
8.5
Snelheid wasprogramma
6.5
1 Reactie
  1. De Samsung wasmachine is een prima, relatief goedkope wasmachine. Verwacht ook weer niet teveel van deze Samsung wasmachine. Hij doet wat hij moet doen. Nadeel is dat je de wasmachine best goed hoort.

Laat een reactie achter

Wasmachine Pagina
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart