Over ons

Wasmachinepagina.nl is hét vergelijkingsplatform voor alle merken en modellen wasmachines! Wij brengen het volledige aanbod overzichtelijk samen onder één dak waardoor jij niet alleen modellen en merken kunt vergelijken, maar ook de beste prijs kunt vinden. Dat scheelt jou zomaar enkele tientjes tot honderden euro’s op een nieuwe wasmachine. Zo heb je dus altijd de beste deal van dit moment! 🙂

Het team van Wasmachinepagina.nl

Ons team is divers en bestaat uit een witgoed specialist met meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Daarnaast hebben wij enkele copywriters, een editor en een marketing specialist aan onze website werken.

Samenwerken

Wij geloven in goede samenwerkingen. Ben je een leverancier, merkhouder, heb je een witgoed winkel of ben je een productexpert op een bepaald gebied?  We kijken graag naar ideeën en gaan graag in gesprek. Je kan ons bereiken via vragen@wasmachinepagina.nl of ons contactformulier. We streven ernaar om op werkdagen binnen 24 uur te reageren.

Adresgegevens

Speelgoedwinkel.nl is een label van SW Online Marketing & Media.

Kolveniersstraat 1a
5021HG, Tilburg
Nederland
vragen@wasmachinepagina.nl

Contact opnemen

Meer over mijzelf

Sinds vele jaren gebruik ik internet voor het kopen van spullen. Ik koop bij veel verschillende webwinkels en dit is bijna altijd goed gegaan. Toch merk ik duidelijk verschillen in de service en afhandeling van klachten door de verschillende webwinkels. Ik heb mijn praktijk ervaringen verwerkt in de adviezen die ik geef op deze wasmachinepagina.  De informatie op deze pagina is geheel onafhankelijk van webwinkels en wasmachine leveranciers, het mijn eigen mening!

Als je de spullen via de link van mijn website koopt, krijg ik een kleine provisie van de webshop. Hiermee onderhoud ik de website (hosting en software).
Ik wordt er niet rijk van en dat hoeft ook niet.
Belangrijker voor jullie:  de prijzen van de wasmachines  worden er niet duurder door.
Sterker nog ik selecteer juist de beste wasmachine aanbiedingen bij de beste webwinkels.

Doel van wasmachinepagina.nl

Toen mijn wasmachine na 12 jaar stopte met wassen, ben ik online opzoek gegaan zoeken naar een nieuwe machine.
Ik heb gezocht in vele webwinkels met vaak honderden verschillende wasmachines.  Heb alle reviews en consumentenbond testen gelezen.
Mijn tip: als je weet wat je zoekt, is het kopen een fluitje van een cent.  Deze kennis wil ik graag met jullie delen en helpen om de beste wasmachine te vinden die past in jouw leefsituatie.

Contact informatie

Ik heb veel tijd gestoken in deze website. Jouw mening en feedback stel ik erg op prijs.
Laat het zeker even weten als WasmachinePagina jou heeft geholpen bij het vinden van een wasmachine.

Veel succes bij alle online aankopen die je gaat doen!

Ruud Janssen

Email:     vragen@wasmachinepagina.nl
Twitter: @wasmachineshop
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCO4lBjkjSA9g2k9XdifH5Uw (wasmachinepagina)

Wasmachine Pagina
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart