Mediamarkt wasmachine aanbiedingen

Mediamarkt staat bekend om zijn BTW-acties en positioneert zich als een winkel waar je goedkoop elektronica en apparatuur koopt. Helaas zijn er ook veel negatieve ervaringen van kopers als het gaat over service en advies. Wanneer koop je een Mediamarkt wasmachine en wanneer niet?

Actuele wasmachine acties en aanbiedingen

Monitor van wasmachine aanbiedingen en acties

De grote BTW-acties kun je verwachten in januari. En de 20% kortingsactie op merken is vaak in augustus.

Bekijk wasmachine aanbiedingen Mediamarkt

Maar zijn deze Mediamarkt wasmachine aanbiedingen wel zo interessant? Steeds vaker ontstaan geruchten dat Mediamarkt de prijzen verhoogd voor een actie. Door de kunstmatige prijsverhoging voor de BTW-actie, stelt de daadwerkelijk korting maar weinig voor.

Zelf hebben we zulke verhoging dit niet geconstateerd voor de wasmachines. Gelukkig hebben we dit jaar bij onze wasmachines de prijzenmonitor. Hiermee kunnen we voor alle wasmachines onomstotelijk bewijzen of een aanbieding echt zo goed is als wordt beweerd.

Hiernaast een voorbeeld van het prijsverloop van onze redactiekeuze de Miele WDB 030 WCS.

MediaMarkt als wasmachine winkel

In onze vergelijkingstest komt Mediamarkt als een goede middenmoter.

Sterke punten zijn de lage prijzen in vergelijking met veel andere grote webshops. Een zorgpunt blijft het juist adviseren en de productkennis van de verkopers. Ook kan de afhandeling van klachten zeker verbeterd worden.

Waarschijnlijk is dit laatste punt ook tot de directie doorgedrongen. Dit jaar gaat Mediamarkt volop inzetten op het verbeteren van haar service. Het eerste wapenfeit van de serviceverbetering is het aanbieden van reparatie aan huis.

Wasmachine reparatie aan huis

Mediamarkt heeft de reparatiedienst Zes gekocht. Met deze aankoop willen ze extra reparatie service verlenen aan klanten. Juist voor grote witgoedapparaten kan dit een interessante optie zijn. Mediamarkt kan zich hiermee onderscheiden van de concurrentie, mits de dienst gratis beschikbaar is voor klanten. Het is nog even afwachten hoe deze dienst onderdeel gaat worden van de dienstverlening. Maar begin van klantgerichte service verlening is ingezet.

Bezorgen is gratis, maar het aansluiten niet

Standaard bezorgt Mediamarkt de wasmachine gratis aan huis én wordt de oude wasmachine meegenomen. Maar daar houdt het dan ook op!
Dat MediaMarkt meer een ‘dozenschuiver’ is blijkt als je ziet dat je voor elke extra service moet betalen.

Extra service Wat kost het bij Mediamarkt
Bezorgen standaard Gratis

 • Bezorgen van de wasmachine (tot over de drempel ?
 • Meenemen oud apparaat (mits leeg, schoon & afgekoppeld)
Bezorgen Extra € 14,95

 • Alles van bezorgen standaard
 • Uitpakken van de wasmachine en meenemen verpakkingsmateriaal
 • Plaatsen van de wasmachine op gekozen plaats in huis
 • Verwijderen van de transportbeugels
 • Aansluiten op bestaande water aan- en afvoerleiding
Bezorgen compleet € 24,95

 • Alles van bezorgen Extra
 • Aansluiten op de bestaande trekschakelaar (enkel)

Wat zeggen andere kopers?

Via Klachtenkompas van de Consumentenbond krijg je een goed beeld van een webwinkel.

MediaMarkt klachtenafhandeling

 • Mediamarkt reageert altijd op klachten
 • Ruim 71% wordt (onder druk) goed opgelost
 • Klachtenafhandeling krijgt het cijfer 7.0

Ons oordeel: Mediamarkt wasmachine goedkoop of duurkoop?

Zoek je een goedkope wasmachine dan zit je bij MediaMarkt goed. De winkel behoort tot de goedkoopste van alle onderzochte online wasmachine winkels. De producten zijn ook prima, want de apparaten zijn gewoon exact hetzelfde als in alle andere winkels.

Wil je de wasmachine ook laten aansluiten, dan betaal je hiervoor minimaal 15 euro. En dat is jammer, want Coolblue doet dit gratis. Verwacht sowieso niet teveel service, want daar staat MediaMarkt nu eenmaal niet zo goed om bekend.  Hierdoor kan een wasmachine aanbieding van Mediamarkt onder de streep toch nog duurder zijn dan een concurrent. Bekijk dus altijd de bij komende kosten als je online je wasmachine wilt gaan kopen.

Alles bij elkaar opgeteld komt Mediamarkt in de middenmoot van onze wasmachinewinkel test.

1 Reactie
 1. Hebben woensdagmiddag 10 oktober 2018 wasmachine AEG L6FBN84GP gekocht en betaald bij Mediamarkt Hoofddorp. Kregen van verkoper goede advisering. Machine is op vrijdagmiddag 12 oktober 2018 geleverd en door medewerkers van Mediamarkt keurig aangesloten op water-aan en -afvoer op de 1e etage. Oude loodzware machine hebben zij meegenomen. Dit alles voor de aanbiedingsprijs van € 449,01. Alle lof voor deze Mediamarkt en voor beide medewerkers. Dat mag wel eens gezegd worden! Helma Lookman

Laat een reactie achter

Wasmachine Pagina
Logo
Vergelijk items
 • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart