LG F1495BD – wasmachine review

Update: De LG F1495BD was lange tijd leverbaar, maar is helaas niet meer leverbaar. In de testen van diverse consumentensites scoorde deze LG wasmachine hoog.

In deze review heb ik de LG F1495BD op allerlei fronten onderzocht, echter aangezien de wasmachine niet meer wordt geleverd kun je hem niet meer bestellen. Daarom heb ik gezocht naar alternatieven voor deze wasmachine. Die heb ik gevonden en direct hieronder geplaatst. 

Let op: de LG F1495BD wordt niet meer geleverd. Bekijk daarom de prima alternatieven hieronder.

Alternatieven voor de MLG F1495BD

Onderstaande alternatieven zijn redelijk gelijkwaardig aan de LG F1495BD op gebied van vulcapaciteit, energielabel en prijsklasse. Klik op de afbeelding of productnaam om meer informatie over de betreffende wasmachine te bekijken op onze website of klik direct uit naar één van de webshops waarop de wasmachine te bestellen is.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LG F4WV912A2E Wasmachine - 12KG - Extra Grote Trommel - TurboWash360 - €1.199,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor LG F4WV912A2E Wasmachine - 12KG - Extra Grote Trommel - TurboWash360
Laatste updates:
  • €1.199,00 - 27 juli 2022
  • €1.299,00 - 18 juni 2022
  • €1.269,00 - 18 mei 2022
  • €1.249,00 - 22 maart 2022
  • €1.199,00 - 7 maart 2022
Sinds: 7 maart 2022
  • Hoogste prijs: €1.299,00 - 18 juni 2022
  • Laagste prijs: €1.199,00 - 7 maart 2022
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: LG wasmachine LC1R7N2 - €979,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor LG wasmachine LC1R7N2
Laatste updates:
  • €979,00 - 27 juli 2022
  • €864,31 - 29 juni 2022
  • €977,00 - 18 mei 2022
Sinds: 18 mei 2022
  • Hoogste prijs: €979,00 - 27 juli 2022
  • Laagste prijs: €864,31 - 29 juni 2022
Let op: hieronder gaat de review van de LG F1495BD verder. Deze wasmachine is zoals gezegd niet meer leverbaar. Bekijk daarom beter de genoemde alternatieven.

 

 

[magicactionbox id=”2544″]

Welke winkel moet je kiezen?

Als je een wasmachine online gaat kopen, wil je naast de laagste prijs natuurlijk ook een snelle en deskundige levering.
Wat dat betreft zitten er behoorlijke verschillen tussen de grote webwinkels.
Coolblue is een absolute topper als het aankomt op service, installatie en bereikbaarheid voor vragen.

Verschillen tussen webwinkels
De meeste gestelde vraag: bij welke winkel kun je veilig online een wasmachine aanschaffen?
Elk jaar vergelijken we de belangrijkste webwinkels en zetten we de voordelen en nadelen op een rij.,

Bekijk vergelijkingstest wasmachine-winkels

Dé wasmachine voor grote gezinnen

Pluspunten:
  • Gaat zuinig om met energie en water
  • Was komt goed gecentrifugeerd uit de wasmachine
  • Experts zijn positief over de wasmachine
  • Gebruikers (meer dan 100 reviews) zijn zeer te tevreden over deze wasmachine
  • Wasresultaat is erg goed

Minpunten:
  • Onduidelijkheid over levensduur en betrouwbaarheid LG wasmachines

Wat zeggen experts over deze wasmachine?

Consumentenbond januari 2014

De LG F1495BD krijgt in januari 2014 van de consumentenbond het predicaat ‘Als beste getest’.
Belangrijkste bevinding uit deze test van consumentenbond:

  • zeer zuinig is in verbruik
  • katoen en synthetica goed schoon wast en goed centrifugeert
  • extra stil nachtprogramma

Trustedreviews.com (april 2014)

  • Veel soorten wasprogramma’s
  • Motor van de wasmachine is stil en betrouwbaar
  • Snel wasprogramma klaar binnen 30 minuten
  • Grote wascapaciteit

Wat vinden gebruikers van deze wasmachine?

Nog belangrijker als vergelijkingstesten zijn de ervaringen van gebruikers in de praktijk.
Hieronder hebben we meer dan 100 gebruikers ervaringen bekeken. Wat vinden zij van de LG F1495BD in de praktijk?

We kunnen concluderen dat gebruikers boven gemiddeld tevreden zijn over deze wasmachine van LG.
De onderstaande punten voor vaak genoemd als positieve eigenschap van deze wasmachine.

Gewaardeerd door grote groep gebruikers:
  • Wasgoed komt ongekreukt uit wasmachine, ik hoef bijna niet meer te strijken
  • Grote capaciteit van 12 kg wasgoed
  • Makkelijke bediening: snel en eenvoudig programma en snel te kiezen

Wat kan beter:
  • Geen punten gevonden

Foto’s en video’s van LG F1495BD

De bediening van de LG wasmachine wordt door veel consumenten als erg makkelijk ervaren.
Ook kent deze LG wasmachine veel wasprogramma’s

LG F1495BD display van de wasmachine

Het snel wasprogramma van slechts 30 minuten vinden vele reviewers een top eigenschap van deze wasmachine.
Ook zien we dat het extra programma kreukvrij positief opvalt. Hierdoor wordt het strijken van het wasgoed tot een minimum terug gebracht.

LG F1495BD verschillende wasprogramma's
https://www.youtube.com/watch?v=S1qPmrIjrTg

Onze conclusie

Deze reus onder wasmachine valt in positieve zin op.  Wij zijn erg onder de indruk van de specificaties en nog meer van de positieve gebruikers ervaringen.
De LG F1495BD krijgt dan ook keurmerk “redactie keuze 2015” voor een van de beste wasmachines die je kan kopen.

De prijs/kwaliteit verhouding van deze wasmachine is zeer goed.
Hieronder vind je een overzicht van prijzen van de  LG F1495BD.

Geen prijs informatie beschikbaar

8.5 Totale Score
LG F1495BD voor de grootverbruikers

Deze LG wast 12 kg in een keer en is daarom geschikt voor echte grootverbruikers! Top keuze als je een grote wasmachine zoekt.

Wasresultaat
9
Spoelen
6
Energie- en waterverbruik
8.5
Centrifugeren
8.5
Snelheid wasprogramma
9
1 Reactie
  1. Ons gezin bestaat uit 6 personen, dus een wasmachine waar 12kg wasgoed in kan is super.
    Op deze LG-wasmachine zitten veel verschillende programma’s.
    De bediening is heel duidelijk en makkelijk. Erg gebruiksvriendelijk.
    Ik kan deze wasmachine aan iedereen aanbevelen.

Laat een reactie achter

Wasmachine Pagina
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart