Redactiekeuze

Bosch wasmachine: review Bosch WAS32470NL

Update: De Bosch WAS32470NL was lange tijd leverbaar, maar is helaas niet meer leverbaar. In de testen van diverse consumentensites scoorde deze Bosch wasmachine hoog.

In deze review heb ik de Bosch WAS32470NL op allerlei fronten onderzocht, echter aangezien de wasmachine niet meer wordt geleverd kun je hem niet meer bestellen. Daarom heb ik gezocht naar alternatieven voor deze wasmachine . Die heb ik gevonden en direct hieronder geplaatst. 

Let op: de Bosch WAS32470NL wordt niet meer geleverd. Bekijk daarom de prima alternatieven hieronder.

Alternatieven voor de Bosch WAS32470NL

Onderstaande alternatieven zijn redelijk gelijkwaardig aan de Bosch WAS32470NL op gebied van vulcapaciteit, energielabel en prijsklasse. Klik op de afbeelding of productnaam om meer informatie over de betreffende wasmachine te bekijken op onze website of klik direct uit naar één van de webshops waarop de wasmachine te bestellen is.

Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bosch WAN28275NL - €479,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Bosch WAN28275NL
Laatste updates:
  • €479,00 - 19 november 2022
  • €599,00 - 21 oktober 2022
  • €499,00 - 12 september 2022
  • €599,00 - 8 september 2022
  • €549,00 - 2 september 2022
Sinds: 2 september 2022
  • Hoogste prijs: €599,00 - 8 september 2022
  • Laagste prijs: €479,00 - 19 november 2022
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bosch WAU28S01NL - Serie 6 - i-DOS - Wasmachine - €484,63
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Bosch WAU28S01NL - Serie 6 - i-DOS - Wasmachine
Laatste updates:
  • €484,63 - 31 oktober 2022
  • €501,86 - 26 oktober 2022
  • €510,48 - 22 oktober 2022
  • €473,46 - 27 augustus 2022
  • €482,03 - 24 augustus 2022
  • €648,99 - 12 augustus 2022
  • €649,00 - 25 juli 2022
  • €608,00 - 13 juli 2022
Sinds: 26 juni 2022
  • Hoogste prijs: €649,00 - 25 juli 2022
  • Laagste prijs: €473,46 - 27 augustus 2022
Let op: hieronder gaat de review van de Bosch WAS32470NL verder. Deze wasmachine is zoals gezegd niet meer leverbaar. Bekijk daarom beter de genoemde alternatieven.

[magicactionbox id=”2544″]

Welke winkel moet je kiezen?

Als je een wasmachine online gaat kopen, wil je naast de laagste prijs natuurlijk ook een snelle en deskundige levering.
Wat dat betreft zitten er behoorlijke verschillen tussen de grote webwinkels.
Coolblue is een absolute topper als het aankomt op service, installatie en bereikbaarheid voor vragen.

Verschillen tussen webwinkels
De meeste gestelde vraag: bij welke winkel kun je veilig online een wasmachine aanschaffen?
Elk jaar vergelijken we de belangrijkste webwinkels en zetten we de voordelen en nadelen op een rij.,

Bekijk vergelijkingstest wasmachine-winkels

Een Bosch wasmachine altijd een veilige keuze

Het is niet voor niks dat in ons overzicht beste wasmachines 2015 meerdere wasmachines van Bosch zijn opgenomen.
Een Bosch wasmachine is altijd een veilige keuze als het gaat om service, prijs/kwaliteit en betrouwbaarheid. Hier bespreken we de Bosch WAS32470NL.

Prijsmonitor BOSCH WAS32470NL

Volgens de consumentenbond zijn februari en maart de gouden maanden om een wasmachine te kopen.  Klopt deze stelling? Wij zoeken het uit en zullen van alle wasmachines uit onze redactiekeuze de prijsontwikkelingen gaan volgen.  Veel werk voor ons, maar het geeft een goed beeld wanneer een goed moment is om de wasmachine te kopen.

[chart id="6"]

Advies: De prijs van BOSCH WAS32470NL is gestabiliseerd.  We zien dat deze Bosch nog maar bij enkele webwinkels voorradig is.
Dit model wordt vervangen door een duurdere opvolger.
Als je deze prima wasmachine wilt kopen, zorg dan dat je er tijdig bij bent voordat magazijn voorraden op zijn.

Wat zeggen experts over deze wasmachine?

Consumentenbond

De BOSCH WAS32470NL wordt beoordeeld als prima wasmachine.
Sterke punten van deze wasmachine zijn:

  • zuinig met water en electriciteit
  • grote deur opening waardoor je makkelijk je wasgoed er in en er uit kan halen.
  • centrifugeert uitzonderlijk goed

Wat valt de consumenten op tijdens gebruik van deze wasmachine?

Plus punten:
  • Stil maakt weinig geluid
  • Timer (instellen wanneer de was klaar moet zijn)
  • Grote vul opening
  • Perfecte service van Bosch als dit nodig mocht zijn

Min punten:
  • Inzetje voor vloeibaarwasmiddel niet standaard meegeleverd (wel gratis verkrijgbaar via Bosch service centrum)
  • Sommige wasprogramma’s duren lang

Service en garantie na online kopen van een wasmachine

Wij beseffen dat een wasmachine is een flinke aankoop is. Daarom wil je zekerheid dat je aankoop goed gaat en dat je service krijgt mocht dat nodig zijn.
Er zijn tientallen webwinkels waar je online witgoed kan kopen, maar bij wie kan je eigenlijk terecht als jij vragen hebt over bijvoorbeeld het aansluiten van je nieuwe wasmachine?
En hoe zit het met garantie op je nieuwe wasmachine die je online gekocht hebt?

Hieronder hebben we verschillend mogelijkheden op een rijtje gezet die jouw helpen antwoord te krijgen op vragen die jij hebt over BOSCH WAS32470NL.

Met deze mogelijkheden achter de hand, kun je met een gerust hart een nieuwe wasmachine kopen bij de webwinkel met de laagste prijs!

Eerste hulp bij vragen na het online kopen van een wasmachine

De fabrikant Bosch staat bekend om haar degelijke kwaliteit wasmachines. Ook de aandacht die Bosch besteed heeft aan gebruikersvriendelijkheid en ergonomie kunnen wij waarderen. Het is niet voor niks dat Bosch veel genoemd wordt door onze redactie als: ‘beste wasmachines die je kan kopen’. Natuurlijk kan het altijd voorkomen dat je met een vraag of probleem zit. De volgende mogelijkheden gaan jouw zeker helpen.

Handleiding van BOSCH WAS32470NL

Vaak wordt de handleiding als ballast ervaren. Toch begint bij Bosch het streven naar tevreden klanten begint al bij de handleiding. De handleiding is overzichtelijk en duidelijk leesbaar met veel plaatjes. In de handleiding vind je alle informatie hoe je de BOSCH WAS32470NL in gebruik moet nemen.
De handleiding is ook de eerste informatiebron bij vragen. Vanuit de handleiding kun je al vooraf onderzoeken of de lengte van de waterslangen en/of de lengte van de stroomkabel voordoet voor de plek in jouw huis waar je wasmachine komt te staan.

De handleiding van Bosch WAS32470NL vind je hier op de website van Bosch.

Ondersteuning door je webwinkel

Als je een wasmachine online gekocht hebt, dan is de webwinkel de eerste partij waarbij je terecht moet kunnen voor technische vragen. Alle grote webshops leveren prima (technische) ondersteuning en service bij het beantwoorden van consumenten vragen.

Zelf hebben wij goede ervaringen met BCC en Bobshop, omdat blijkt dat hun servicedesk voldoende kennis heeft bij het beantwoorden van vragen over wasmachines.
Daarnaast heeft BCC volgens ons de beste laagste prijsgarantie als je witgoed apparatuur wilt kopen. Daarnaast biedt deze webshop veel mogelijkheden en service wat betreft bezorgen en installeren van je wasmachine.

Wil je meer weten over de wettelijke bescherming die je hebt, lees dan ons achtergrond artikel over rechten als online consument.

Service en helpdesk via fabrikant Bosch

Veel fabrikanten hebben een eigen servicedesk, waar consumenten terecht kunnen voor antwoorden op vragen.

Als ‘mystery‘ koper hebben we de proef op de som genomen en enkele vragen voorgelegd waar je als consument tegen aanloopt. Alle vragen / problemen werden op een klantgerichte manier opgelost. Hiervoor alle lof van ons voor Bosch.

De consumenten ondersteuning voor Bosch wasmachines is bereikbaar via:

Installatie, service en reparatie bij jouw thuis

Als je geheel ontzorgd wil worden na het online kopen van een wasmachine kies dan voor service aan huis.
Dit zijn betrouwbare witgoed serviceverleners in jouw regio

ServicePartner is een website voor het vinden van betrouwbare en betaalbare witgoedspecialisten in jouw regio die (tegen geringe vergoeding) aan huis service leveren. Naast het aansluiten van je nieuwe wasmachine, kun je hier ook terecht voor reparatie en onderhoud van alle merken wasmachines.

Extra aan-huis service door webshops

Enkele webshops bieden extra service om (tegen geringe kosten) je nieuwe wasmachine aan te sluiten en je oude wasmachine af te voeren. BCC biedt veel mogelijkheden zoals inbouwen en aansluiten van je wasmachine, afleveren in het weekend, extra garantie en je oude wasmachine meenemen.

Wat zijn jouw ervaringen? Laat het ons weten en help ons om nog beter advies te kunnen geven.

Beperkt nog leverbaar door onderstaande webwinkels

Deze wasmachine is niet meer leverbaar

8 Totale Score

De Bosch WAS32470NL centrifugeert uitzonderlijk goed, gaat zuinig om met water en is gemakkelijk in het gebruik.

Geef als 1e jouw mening

Laat een reactie achter

Wasmachine Pagina
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart