BCC wasmachine winkel – actuele aanbiedingen

wasmachine gaat bestellen. De goedkoopste webshop is lang niet altijd de beste optie. Bijkomende kosten kunnen het prijsplaatje nog wel eens veranderen. Om het makkelijk te maken, heb ik alle grote wasmachinewinkels vergeleken op: prijzen, service, bezorging en aansluitmogelijkheden. Dit keer mijn oordeel over de BCC wasmachine winkel.

Besparen met de BCC aanbiedingen & wasmachine acties

Wil je jouw nieuwe wasmachine of wasdroger bij BCC gaan kopen? Met deze acties bespaar je direct op je aankoop van een BCC wasmachine.

Bekijk BCC witgoed acties
Alle BCC aanbiedingen

Ga je een wasmachine bij BCC kopen? Bekijk dan even of deze BCC aanbiedingen ook voor jouw wasmachine gelden.

  • Cashback acties op wasmachines
  • Gratis plaatsing en installatie van je wasmachine door BCC

Gratis plaatsing en installatie van je wasmachine (bespaar € 19,95)

 

BCC één van de beste (online) wasmachinewinkels

Eerder heb ik al eens gekeken naar de verschillen van het online kopen van een wasmachine bij Wehkamp, Mediamarkt en Coolblue. Uit onze vergelijkingstest blijkt dat BCC op een aantal onderdelen beter scoort dan deze concurrenten. Verder op lees je de toelichting bij dit test-oordeel.

Als je de wasmachine zelf aansluit, dan zal BCC voor de meeste de nr.1 wasmachinewinkel zijn. Met name de laagste prijsgarantie van deze winkelketen maakt het interessant.

Wil je wasmachine niet zelf aansluiten óf ben je nog niet zeker over het model, dan is Coolblue of Wehkamp een interessante optie. Bij deze winkels is de installatie en plaatsing gratis. Dit geldt ook voor een eventuele retourzending van het apparaat.

Bezorging op maat

bijkomende kosten na de aankoop

Producten zwaarder dan 30 kilo worden door de eigen bezorgservice van BCC aan huis afgeleverd. Dus eigen BCC medewerkers met verstand van zaken in plaats van een pakketbezorger.

Gelukkig kiezen steeds meer webshops om hun apparaten door een eigen bezorgdienst te laten plaatsen. Wat is dan nog het verschil met andere webwinkels? Dit  zijn met name de uitgebreide bezorgopties die in positieve zin opvallen. Zo kun je er zelf voor kiezen om je wasmachine op zondag te laten bezorgen, mocht je dat willen.

De basisbezorging is altijd gratis. Minpuntje vind ik dat je moet betalen als je de wasmachine wilt laten plaatsen en installeren.

Eindelijk een prijsgarantie die meer is dan alleen woorden

Er zijn meer winkels met een laagste prijsgarantie, maar die van BCC is de beste. Zo’n garantie is handig als na de aankoop jouw wasmachine of wasdroger in de aanbieding komt. Bij BCC is de laagste prijsgarantie van toepassing op de meeste (online) winkels.

Ik heb de prijsbeloftes van Mediamarkt en BCC eens naast elkaar gelegd om de verschillen te laten zien.

Geldigheidsduur van de prijsgarantie  Van toepassing  op deze winkels
BCC tot 14 dagen na aankoop 8 winkels (Blokker, BOL.com, Wehkamp, EP, Expert, Coolblue, Mediamarkt en ElectroWorld)
MediaMarkt tot 14 dagen na aankoop 5 winkels (BCC, Coolblue, Bol.com, Ep en Expert)

BCC wasmachine aanbod in de webshop en stenen winkel

In de BCC webshop is het assortiment van wasmachines wat minder groot dan bij Coolblue. Gelukkig zijn de meesten van  de beste geteste wasmachines verkrijgbaar. Ook kun je bij BCC terecht voor alle merken wasmachines.

In de stenen winkel vind je vaak alleen de wat nieuwere modellen wasmachines. Daarom is het handig om altijd via de webshop te bestellen. Je hebt dat ook een betere bescherming via het consumentenrecht.

Opvallend is dat je nauwelijks BCC kortingscodes zal vinden. De prijzen van de BCC webshop moet namelijk gelijk zijn aan de prijzen in de stenen winkels. De aanbiedingen in de winkels en webshop zijn daarom altijd gelijk.

De voordelen en nadelen van een wasmachine van BCC webshop

Wat zijn de verschillen tussen de BCC webshop en de BCC winkels? We zetten alle plussen en minnen op een rij.

Vergelijk met de acties van andere online wasmachinewinkels.

Geen berichten voor deze criteria.

Ons oordeel: een wasmachine van BCC is een veilige keuze

BCC is nog altijd mijn favoriete wasmachine winkel (zie ook de vergelijkingstest in 2016). De verschillen met Coolblue en Wehkamp zijn klein, maar de beste prijsgarantie geeft een veilig gevoel als je een wasmachine voor de laagste prijs wil kopen.

Het enige minpuntje voor mij is het (geringe) bedrag dat ze in rekening brengen voor het laten plaatsen en installeren van het apparaat.

Wasmachine Pagina
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart