Zanussi wasmachine informatie

Zanussi wasmachine:  Lindo ZWF81663W een nieuwe XXL wasmachine

Review Zanussi wasmachine Lindo ZWF81663WOp de website van Zanussi lezen we over de Lindo ZWF81663W:  in deze wasmachine past al je wasgoed van één week, lekker makkelijk en “easy”.

De Zanussi wasmachine van type  Lindo ZWF81663W heeft inderdaad een hoge vulcapaciteit van 8kg, centrifugeert op 1600 toeren en heeft een grote vulopening voor gemakkelijk inladen en uitladen van wasgoed.

Een wasmachine met een grote trommelinhoud is ideaal voor gezinnen met kinderen die zorgen kilo’s vuil wasgoed. In deze Zanussi wasmachine kan in één keer 8 kilo wasgoed. Wat de Lindo bijzonder maakt is dat deze XXL wasmachine ook geschikt is voor kleine één persoonshuishoudens.  Dit komt door de AutoSense functies. Dit zijn sensors die meten hoeveel wasgoed in de trommel zit. Op basis van gewicht wordt wastijd, het water- en energieverbruik hierop aangepast.  Door deze slimme technologie bespaar je tijd maar ook kosten (water en energie).

 

Energie zuinig en weinig waterverbruik

Voor alle wasmachine fabrikanten is het een noodzaak om hun nieuwe wasmachines energiezuinig te maken en het waterverbruik te minimaliseren. De Lindo lijn van Zanussi kent bijna allemaal zuinige A+++ wasmachines.  Ook de Zanussi Lindo ZWF81663W is een wasmachine met het A+++ energielabel. Vandaag de dag is het interpreteren van het energielabel een ware puzzel. Lees meer over het energielabel van wasmachines in ons achtergrond artikel.

Speciale wasprogramma’s

De Zanussi Lindo ZWF81663W is voorzien van alle gebruikelijke wasprogramma’s.
De machine is voorzien van de optie “Snel” die de duur van de wascyclus tot 50% reduceert.  Er is een een snel opfrisprogramma van 20 minuten.
Erg handig om een kleine was te draaien voor kleding die je weer snel nodig hebt.

10 jaar garantie op motor

Deze Zanussi wasmachine is voorzien van een Inverter motor. Zanussi geeft  10 jaar garantie op deze motor. De inventer is een motor zonder koolborstels. Hierdoor drijft de motor rechtstreeks de machine aan, waardoor de kans op slijtage verkleind. De motor biedt een langere levensduur en is relatief stil. Het geluidsniveau bij het wassen is 51 decibel (db) en 78 db bij het centrifugeren.

Wat zeggen klanten?

Wij hebben alle reviews van klanten en specialisten doorgelezen.
Gemiddeld scoort deze Zanussi wasmachine een 7/10.

Positieve punten

De positieve punten zijn met name de snelle wasprogramma’s en de 1600 toeren centrifuge,  waardoor de was bijna droog uit de machine komt.

  • snelle wasprogramma’s
  • 1600 centrifuge

 

Negatieve punten

Als nadeel wordt de kleinere afmeting van deze Zanussi wasmachine genoemd. Hierdoor kun je  een wasdroger niet zonder hulpstuk op de wasmachine zetten.

  • Wasdroger past niet op wasmachine

 

Waar vind je de goedkoopste Zanussi Lindo ZWF81663W?

Als je deze Zanussi  Lindo ZWF81663W wilt kopen, wil je natuurlijk de laagste prijs vinden.
We hebben 10 online winkels bezocht en vergeleken. Daarnaast gezocht naar kortingscodes, acties een aanbieding.
De beste aanbieding voor deze Zanussi Lindo ZWF81663W hebben wij hieronder gevonden.

Beste deal
Goedkoopste Zanussi Lindo ZWF81663W

Goedkoopste Zanussi Lindo ZWF81663W - 14 oktober 2014

Vergelijk onderstaande wasmachines
  • Total (0)
Bekijk en Vergelijk
0