Bosch WAQ28363NL review en aanbiedingen

Interessant koopje?0

€444.00

Direct naar laagste prijs ao.nlAo
Bekijk aanbieding
Ontvang Aanbieding Alert!
×
Stuur mij een email bij een super aanbieding
Stel in voor:: Bosch Serie 6 WAQ28363NL Wasmachine - 7 kg, 1400 toeren, A+++ - 20% - €444.00
Bekijk prijsverloop
×
Prijzen voor Bosch Serie 6 WAQ28363NL Wasmachine - 7 kg, 1400 toeren, A+++ - 20%
Latest updates:
  • €444.00 - 16 January 2018
  • €463.00 - 5 January 2018
  • €464.00 - 4 January 2018
  • €463.00 - 2 January 2018
  • €449.00 - 19 December 2017
  • €463.00 - 15 December 2017
  • €464.00 - 5 December 2017
  • €479.00 - 28 November 2017
Since: 21 August 2017
  • Highest Price: €479.00 - 21 August 2017
  • Lowest Price: €444.00 - 23 November 2017
0
8.5 Rapportcijfer
Beste geteste 7 kilo wasmachine door Consumentenbond

Capaciteit: 7 kilo
Centrifugeren: 1400
Energieklasse: A+++-20%
Energiekosten per jaar: 32 euro
Wasresultaat: zeer goed
Centrifugeert: goed

Wasprestaties
8
Centrifugeren
7.5
Energieverbruik
9.5
Spoelen
8
Snelheid
8.5
Bediening & gemak
8.5
Prijs/kwaliteit
9
Pluspunt
  • Beste koop / Beste uit de Test  Consumentenbond (juni 2015 - maart 2017)
  • Wast katoen en synthetisch erg goed schoon
  • Erg zuinig met energie en water
  • Gebruikersgemak en bediening
Minpunt
  • Geluidsniveau van 76db tijdens centrifugeren.
Actuele wasmachine acties

actie 1: AEG wasmachine aanbieding - 20 % korting bij Expert.nl

AEG wasmachine aanbieding - 20% korting op deze AEG-wasmachines

actie 2: Direct 30 euro korting op wasmachines en drogers van AO.nl

Ik kan weer een leuke korting aanbieden op wasmachines, wasdrogers en wasdroogcombinaties van AO.nl.
Geen gedoe met cashback, maar gewoon direct 30 euro van de prijs!


Klik hier voor jouw kortingscode

Deze kortingscode is geldig t/m 31 januari, op alle wasmachines/wasdrogers vanaf € 349

Welke winkel moet je kiezen?

Als je een wasmachine online gaat kopen, wil je naast de laagste prijs natuurlijk ook een snelle en deskundige levering.
Wat dat betreft zitten er behoorlijke verschillen tussen de grote webwinkels.
Coolblue is een absolute topper als het aankomt op service, installatie en bereikbaarheid voor vragen.

Winkel Bezorgen Aansluiten Bereikbaarheid & service
Coolblue (WasmachineStore.nl)
Nr.1 Wasmachinewinkel
Gratis bezorgd
Gratis aansluiten van je wasmachine

Altijd 7 dagen per week bereikbaar tot 23:59!
BCC
Top Wasmachinewinkel
Gratis bezorgd € 14,95
14 dagen laagste prijsgarantie!
Bezorg mogleijkheden
AO.nl
Top Wasmachinewinkel
Gratis bezorgd Gratis aansluiten
7 dagen laagste prijsgarantie!
Wehkamp
Nr.1 Wasmachinewinkel
Gratis bezorgd € 29,95
Expert Gratis bezorgd
Door deskundig Expert medewerker
€ 24,95 (incl. uitleg)
MediaMarkt Gratis bezorgd Vanaf € 15,-
EP Gratis bezorgd € 29,95
Bestekeus.nl Gratis bezorgd weekend onbereikbaar
BestSellers.Eu Gratis bezorgd € 30,-

 

 

Is deze wasmachine je geld waard?

Bosch WAQ28363NL reviewIn deze review gaan we uitgebreid in op de sterke – en zwakke punten  van de Bosch WAQ28363NL.
Hierdoor krijg je een goed beeld  van deze wasmachine.
We sluiten de review af met ons advies:  in welke situatie deze wasmachine een goede keus is.

 

Wasresultaat is erg goed

Het sterkste punt van deze wasmachine zijn de uitstekende wasresultaten.wavedrum trommel van de bosch waq28363n
Zowel katoen als synthetisch wordt erg goed schoon gewassen.
Daarnaast beschikt deze Bosch over Wavedrum, waardoor slijtage aan je kleding tijdens het wassen wordt voorkomen.

 

 

Energiezuinig A+++-20%: dat is maar 15 cent per wasbeurt

De Bosch WAQ28363NL heeft een A+++-20% energielabel. Dit geeft aan dat de machine nog eens 20% zuiniger is als het A+++ label.
Om dit te bereiken beschikt de wasmachine over allerlei sensoren die meten wat de optimale instellingen zijn.
Op basis van gegevens van Bosch (139 kWu) hebben wij berekend dat de jaarlijkse energiekosten van deze wasmachine ongeveer  € 31,88 bedragen.
Als je dit doorrekent naar de kosten per wasbeurt kom je uit op € 0,15 cent!

Een volle trommel wassen voor 15 cent is ongekend laag. Tel daarbij op dat Bosch bekend staat om zijn degelijkheid en duurzaamheid.
Kortom deze wasmachine gegarandeerd jarenlang wassen voor een  erg lage kosten.

 

Machine is makkelijk te bedienen, lekker stil en een mooie vormgeving en was heerlijk schoon. Veel handige programma’s, zoals de korte 15 minuten… makkelijk als je iets snel op wilt frissen. Kortom een heel fijne wasmachine.
Jeanette (31 juli 2015) op Kieskeurig.nl

 

Gebruiksgemak en veel keuze in wasprogramma’s

Bosch staat bekend om zijn duurzaamheid en gebruiksgemak. De machine is eenvoudig te bedienen en heeft een display met informatie over het verloop van het wasprogramma, een resttijd indicator.  Verder beschikt de wasmachine over een startuitstel functie.snelle wasprogramma van Bosch

Daarnaast een super snel 15”minuten programma om een kleine hoeveelheid was binnen 15 minuten gewassen te hebben.
Je kan dan 2 kilo kleding in slecht 15 minuten wassen.Een echt snelheidsrecord.

Garantie en service van Bosch

Met garantie en service van Bosch zit het wel goed. Op deze pagina van Bosch lees je alles over service en garantie.Bosch wasmachines en garantie

Even een samenvatting:

  • standaard 2 jaar garantie op de wasmachine
  • 10 jaar garantie op de motor!
  • Mogelijkheid voor een servicepakket van 8 jaar geen kosten voor service.
  • Telefoonnummer voor vragen
  • eigen servicedienst

Wat opvalt is de nieuwe nieuwe koolborstelloze motor. De wasmachine is daardoor veel stiller tijdens het gebruik  is en heeft veel minder onderhoud nodig.Bosch heeft veel vertrouwen in  de nieuwe motor  en geeft hier 10 jaar garantie.

 

Bosch kwaliteit. Ik wilde dit keer voor zeker gaan. Ik heb al jaren een vaatwasser van het merk Bosch en dat bevalt mij tot nu toe goed. Vandaar dat de keuze niet moeilijk was. Bij deze wasmachine zijn de toppunten onder anadere dat het minder lawaai maakt dan de doorsnee wasmachines, extreem zuinig is en degelijk in elkaar zit.
JanR (13 september 2015 op Kieskeurig)

Samenvatting van onze review

Bosch WAQ28363NL in minder dan 100 woorden

  • Best getest door Consumentenbond (juni 2015 – aug 2017)
  • Wast katoen en synthetisch zeer goed schoon
  • 10 jaar garantie op motor
  • Energielabel A+++-20%
  • Schatting energiekosten slecht 32 euro per jaar

Lees onze uitgebreide Bosch WAQ28363NL review  hieronder.

Wasmachine review bosch WAQ28363NL

 

Wanneer is deze wasmachine de beste keuze voor je geld?

Wij kunnen deze wasmachine van harte aanbevelen als je moet wassen voor 1 tot 3 personen.
Met deze Bosch wasmachine kun je 7 kg was in één keer wassen. En dat is echt een hele berg was, weeg het zelf maar eens na.
Veel mensen hebben de neiging een te grootte wasmachine te kopen, wat onnodig veel energiekosten met zich mee brengt.
Het  A+++-20% energielabel is de kers op de taart.
Ben je op zoek naar een wasmachine met een trommelcapaciteit van 7 kilo? Dan is deze machine een prima keuze.

Grotere huishoudens 5 en meer met bovengemiddeld veel was, adviseren we een 9 kilo wasmachine.
Voor grootgebruikers is  bijvoorbeeld de  Bosch WAY32541NL of Siemens WM16Y541NL een betere keuze.

 

Prijzen en aanbiedingen

We hebben de Bosch WAQ28363NL in verschillende webwinkels gevonden.
Hieronder zie je alle prijzen op een rij. Indien de webwinkel een aanbieding heeft, dan ga je direct naar de actiepagina.

Prijzen voor Bosch Serie 6 WAQ28363NL Wasmachine - 7 kg, 1400 toeren, A+++ - 20%
Latest updates:
  • €444.00 - 16 January 2018
  • €463.00 - 5 January 2018
  • €464.00 - 4 January 2018
  • €463.00 - 2 January 2018
  • €449.00 - 19 December 2017
  • €463.00 - 15 December 2017
  • €464.00 - 5 December 2017
  • €479.00 - 28 November 2017
Since: 21 August 2017
  • Highest Price: €479.00 - 21 August 2017
  • Lowest Price: €444.00 - 23 November 2017

Ontvang een mail als deze wasmachine in de aanbieding komt.

Stel in voor:: Bosch Serie 6 WAQ28363NL Wasmachine - 7 kg, 1400 toeren, A+++ - 20% - €444.00

 

Geef als 1e jouw mening

Jouw mening