0
Samsung WW70K5400WW review en aanbieding

Samsung WW70K5400WW review en aanbieding

Vergelijken
Interessant koopje?0

€439.00

Bekijk de aanbieding van: bcc.nlBcc
Ga naar de Dag Deal
Ontvang Aanbieding Alert!
×
Stuur mij een email bij een super aanbieding
Stel in voor:: Samsung AddWash wasmachine WW70K5400WW/EN - €439.00
Bekijk prijsverloop
×
Prijzen voor Samsung AddWash wasmachine WW70K5400WW/EN
Latest updates:
  • €439.00 - 15 August 2018
  • €459.00 - 14 August 2018
  • €439.00 - 10 August 2018
  • €499.00 - 6 August 2018
  • €439.00 - 30 April 2018
  • €479.00 - 16 April 2018
  • €438.99 - 14 April 2018
  • €439.00 - 27 March 2018
Since: 27 March 2018
  • Highest Price: €499.00 - 6 August 2018
  • Lowest Price: €438.99 - 14 April 2018
Actuele acties en kortingscodes

Geen gedoe met cashback, maar gewoon direct 30 euro van de prijs!

Bekijk €30 kortingscode AO.nl

Uitgebreide Samsung WW70K5400WW review

Hieronder lees je over de pluspunten en minpunten van deze Samsung wasmachine, zoals deze uit onze vergelijkingstest naar voren zijn gekomen.
Deze informatie zal je zeker helpen bij het afwegen van alle opties, voordat je de Samsung WW70K5400WW wilt gaan kopen.

Bekijk ook zeker eens de mogelijke alternatieve wasmachines, die ik aan het einde deze review heb opgesomd.
Want ik ben best onder de indruk van deze Samsung WW70K5400WW, maar er zijn betere wasmachines voor een lagere prijs!

Samsung WW70K5400WW review

Onderwerpen van deze Samsung WW70K5400WW review

  • Alle bijzonderheden, pluspunten én minpunten
  • Specificaties met uitleg
  • Bevinding & advies
  • Interessante alternatieven

7.9 Rapportcijfer
Kanttekeningen bij deze 7 kilo wasmachine van Samsung

Capaciteit: 7 kilo
Centrifugeren: 1400
Energieklasse: A+++-30%
Energiekosten per jaar: 28 euro
Wasresultaat: goed
Centrifugeert zeer goed

Wasresultaat
8.0
Energieverbruik
9
Gebruiksgemak
9
Snelheid
8
Centrifugeren
8
Spoelen
5.5
Pluspunt
  • Schoonwassen van katoen en synthetische was
  • Energiezuinig dus lage gebruikskosten
  • Aandacht voor gebruiksgemak
Minpunt
  • Gemiddelde levensduur van Samsung
  • Spoelen is matig

 

Wat is nu écht belangrijk?

Het zal je niet ontgaan zijn, dat je in de webwinkels lange lijsten met specificaties van de wasmachine vindt. Lang niet alle specificaties zijn relevant, daarom heb ik hieronder een tabel met een duidelijke toelichting gegeven bij de meest belangrijke eigenschappen.

Specificaties en uitleg bij de Samsung WW70K5400WW/EN
Introductie jaar Deze wasmachine is in 2016  geïntroduceerd. Hiermee is het een recent model, voorzien van de nieuwste innovaties.
Vulgewicht De maximale vulcapaciteit  bedraagt 7 kg. Deze grootte past prima bij huishoudens van 1 tot 3 personen.
Centrifuge toerental Deze machine centrifugeert goed op 1400 toeren per minuut, maar met een droogklasse B (met restvochtpercentage 53%) is dit minder goed dan sommige andere 1600 toeren wasmachines. Als je vaak (meer dan 2x per week) een wasdroger gebruikt, kun je beter kieren voor een apparaat met een droogklasse a (resttvochtpercentage 44%) Je wasdroger is dan energiezuiniger en sneller klaar.Hangt de was bij jou op de waslijn, dan is dit onderdeel niet of nauwelijks relevant voor jou.
Energieverbruik Energieklasse A+++ -30% Energieverbruik per jaar: 122 kWh/jaar (0.55 kWh per cyclus) Geschatte energiekosten  ongeveer  € 28 (op basis van 220 wasbeurten). Hiermee is Samsung zuiniger als de meeste andere concurrenten in deze prijsklasse!
Afmetingen De afmetingen zijn vooral van belang als de wasdroger op de wasmachine moet komen. Dan moet de wasmachine groot genoeg zijn, zodat de wasdroger goed stabiel staat.(H)85 x (B)60 x (D)55
Wasresultaat Op basis van een Europese normering valt de wasmachine in de A -klassen (wast zeer goed schoon). Laat je hierdoor niet overtuigen, want alle wasmachine hebben tegenwoordig een A-beoordeling
Geluidniveau Geluidsniveau wassen: 54 db (iets meer dan normaal in vergelijking met andere wasmachine.) Geluidsniveau centrifugeren : 74 db (iets meer normaal niet beter dan andere wasmachines)
Bijzonderheden Opgelet: de Smart-app werkt (nog) niet met dit type Samsung wasmachine. Mocht je dit belangrijk vinden, kies dan de Samsung WW80K6605SW. Zelf op de site van Samsung is dit niet duidelijk beschreven.

Over EcoBubble

De meeste mensen houden er niet zo van om de handleiding door te lezen. Toch staan hierin juist de antwoorden op specifieke vragen die je hebt over een wasmachine.

Handleiding van Samsung WW70K5400WW

 

AddWash alleen voor kleine was

Samsung ADDWashMaakt Samsung met AddWash het verschil met andere wasmachines? Zelf was ik benieuwd hoe zo’n deurtje in de praktijk werkt, want ik heb nog wel eens dat ik de wasmachine aanzet en dan vergeten ben om een grote handdoek uit de kamer in de machine te stoppen.

Na het proberen in de praktijk ben ik toch niet super enthousiast over dit ‘extra deurtje’, met name omdat het behoorlijk klein is.  Samsung geeft aan dat je nog snel een trui of spijkerbroek in de was kan stoppen, maar  daarvoor vind ik de vulopening toch wat klein.

Hoe werkt AddWash in de praktijk? 

Je kan het AddWash deurtje gedurende het hele programma openen, behalve als de temperatuur in de wasmachine hoger is als 50 graden.

  • Zet het wasprogramma op pauze
  • Kleine vergeten wasgoed toevoegen
  • En programma weer doorstarten

Mijn bevinding: handige functie als deze op je wasmachine zit. Maar je mist het ook niet echt als deze er niet op zit.
Op bijna elke wasmachine kun je na het starten nog langere tijd op de pauze- of stopknop drukken om was toe te voegen.

 

SmartCheck niet op de Samsung WW70K5400WW

Samsung Smart Check - wasmachine APPNog een tegenvaller is dat de Smart Check niet werkt op deze wasmachine.
Dit is vreemd want op de website van Samsung, wordt dit toch echt aangeboden.
Op de APP kreeg ik geen contact met de wasmachine. Bij een hoger en duurder model (Samsung WW80K6605SW) is me dit wel gelukt. Wellicht dat Samsung de app nog moet updaten.

Nu verwacht ik niet dat er mensen zijn die een wasmachine kopen omdat deze dan met de APP kunnen besturen. Als dit wel zo is, vraag dan zeker bij Samsung even na of de software is aangepast en dat de Samsung WW70K5400WW nu wel ondersteund wordt.

 

 

Eindoordeel en advies

Samsung levert tegenwoordig wasmachine die qua prestaties meekunnen met de top.
Ook de Samsung WW70K5400WW bewijst dat maar weer eens. Met het schoon wassen van de kleding zal deze wasmachine je niet teleurstellen.
Daarnaast is de wasmachine zuinig met water en stroom, waardoor de gebruikskosten laag zijn.
Enige kanttekening is voor mij de reputatie van Samsung. Deze wordt met elke generatie beter, maar is nog niet op hetzelfde niveau als de Duitse wasmachines.
Vuistregel uit de praktijk: met een Samsung wasmachine kun je 5 -7 jaar erg goed wassen, de Duitsers gaan gemiddeld 2 tot 3 jaar langer mee. En omdat de prijs van sommige Siemens en Bosch wasmachines niet veel duurder en soms lager is, heb ik hieronder enkele (betere) alternatieven genoemd.

 

Mogelijke alternatieven

Met de Samsung WW70K5400WW zal je geen miskoop doen. Het is een wasmachine die goed uit de vergelijkingstest komt.
Toch komt de wasmachine net te kort om onze ‘redactie keuze’ worden.  De onderstaande drie wasmachines presteren net wat beter op gebied van schoonwassen van synthetisch wasgoed en het goed spoelen.

Bosch WAQ28636NL Siemens WMN16T3471 AEG L76479NFL
Wasmachine review bosch WAQ28363NL Lees advies Siemens WMN16T3471 Lees advies aeg l76479nfl review Lees advies
Zeer goed in schoonwassen
Spoelt beter dan concurrentie
Betrouwbare reputatie

Technisch identiek aan de Siemens WM14Q363NL
Zeer goed in schoonwassen
Centrifugeert zeer goed
Betrouwbare reputatie

Technisch identiek aan de Bosch WNAT323471
Absolute top in schoonwassen
Centrifugeert zeer goed
Lange levensduur

 

Samsung WW70K5400WW aanbiedingen

Zoals uit ons testoordeel van deze Samsung WW70K5400WW review blijkt, maak je een prima keuze met deze wasmachine.
De prijzen in webwinkels verschillen dagelijks. Als je de prijzen vergelijkt met onderstaande links, weet je zeker dat je de elke aanbieding en kortingsactie vindt.
Zo koop je de Samsung voor de laagste prijs.

Prijzen voor Samsung AddWash wasmachine WW70K5400WW/EN
Latest updates:
  • €439.00 - 15 August 2018
  • €459.00 - 14 August 2018
  • €439.00 - 10 August 2018
  • €499.00 - 6 August 2018
  • €439.00 - 30 April 2018
  • €479.00 - 16 April 2018
  • €438.99 - 14 April 2018
  • €439.00 - 27 March 2018
Since: 27 March 2018
  • Highest Price: €499.00 - 6 August 2018
  • Lowest Price: €438.99 - 14 April 2018

Ontvang een mail als deze wasmachine in de aanbieding komt.

Stel in voor:: Samsung AddWash wasmachine WW70K5400WW/EN - €439.00
Geef als 1e jouw mening

Jouw mening

Vergelijk onderstaande wasmachines
  • Total (0)
Bekijk en Vergelijk
0