Met korting een Wehkamp wasmachine

Wehkamp behoort tot de grootste 3 webwinkels van Nederland. Ook op gebied van witgoed is het een grote speler met veel merken wasmachines in het assortiment. En dat is handig als je een specifiek model zoekt dat goed uit de test komt.
Maar is Wehkamp daarom de ideale wasmachine winkel? Hieronder alle plussen en minnen van een Wehkamp wasmachine.

  • Wanneer kies je voor een wasmachine van Wehkamp?
  • Wat zijn de ervaringen van andere kopers?
  • Zijn er nog actuele Wehkamp kortingscodes?

Check kortingscodes en acties Wehkamp
Alle kortingscodes van Wehkamp

Snel kijken of er nog kortingscodes circuleren die werken?

Onze bevinding over Wehkamp als wasmachine winkel

Sinds onze laatste vergelijking van online wasmachine winkels heeft Wehkamp een behoorlijke inhaalslag gemaakt. In het assortiment witgoed vind je nu alle grote wasmachinefabrikanten terug. De service is gelijkwaardig aan andere populaire webwinkels zoals Coolblue. Het bezorgen, plaatsen en installeren van wasmachine is nu ook gratis. Sterk punt is het gratis retourneren van een wasmachine. Handig want het is groot en zwaar product. Wehkamp komt het apparaat bij retourneren gratis zelf weer ophalen.

8.6 Rapportcijfer
Online warenhuis ook voor wasmachines

Het voordeel van een van dé grootste online webwinkels zijn de goed geoliede processen. Bezorging van grote huishoudelijke apparaten gaat snel en soepel. De bereikbaarheid van de klantgerichte telefonische servicedesk is zeer goed.

Prijsniveau wasmachines
8.5
Bezorgmogelijkheden
8.5
Bereikbaarheid klantenservice
9.5
Asoortiment
8
Pluspunt
  • Flexibiliteit in bezorging en aansluiten
  • Gratis retourneren
  • Groot assortiment
Minpunt
  • Geen laagste prijsgarantie

 

Wehkamp wasmachine zeker niet te duur

Wehkamp kortingscodes

De prijzen bij Wehkamp wijken nauwelijks af van andere grote webwinkels. Sterker nog bij enkele populaire modellen is Wehkamp gewoon de goedkoopste aanbieder. Ik heb eens gekeken naar onze favoriete wasmachine van dit moment.

Wil je je wasmachine nog wat goedkoper? Check dan deze pagina om te kijken of er nog actieve wehkamp kortingscodes zijn.

Zelf krijgen we ook soms kortingscodes van webwinkels. Bij elke wasmachine review vind je onze unieke codes. Ik check ze zelf, dus deze werken gegarandeerd.

Direct 30 euro korting op wasmachines en drogers van AO.nl

ao.nl-logo-actie-wekenIk kan weer een leuke korting aanbieden op wasmachines, wasdrogers en wasdroogcombinaties van AO.nl.
Geen gedoe met cashback, maar gewoon direct 30 euro van de prijs!


Klik hier voor jouw kortingscode

Deze kortingscode is geldig t/m 31 december, op alle wasmachines/wasdrogers vanaf € 399

 

Andere kopers over Wehkamp

Wehkamp wordt door andere kopers beoordeeld met een 7.5. De afleverservice en bezorging worden veel als pluspunten genoemd. Echter het online kopen van een boek of cd-tje is toch net wat anders dan een grote wasmachine of wasdroger.

Daarom heb ik specifiek gezocht naar ervaringen van kopers die een wasmachine bij Wehkamp hebben aangeschaft. Welke reacties zie ik zoal terug.

Reacties en ervaringen

Wehkamp mag van mij winkel van het jaar worden. Ik heb een wasmachine gekocht op de Wehkamp-website. Alles volgens afspraak geleverd. Tijdige melding voor het afleveren. Top!
G-J Janssen
Wasmachine is vlot geleverd en aangesloten. Ik kon ook kiezen voor een afleverdag en tijdblok.
anoniem
Pluim voor de vakkundige levering. Machine is gratis geplaatst en aangesloten door Dynalogic. Mediamarkt vraagt hiervoor servicekosten voor het aansluiten. Bij wehkamp is alles inclusief en is de prijs net zo laag.
Muurbloempje75
Geweldige reparatie service. Door prettige en vriendelijke klantenservice is direct een monteur gestuurd. Enorm goed wehkamp-service.
Greet van Asten

Wat vind jij van Wehkamp als witgoedwinkel?  Help andere de juiste keuze te maken en schrijf hieronder jouw ervaring over een wasmachine van Wehkamp.

 

Geef als 1e jouw mening

Jouw mening